Projectcoördinatie van begin tot einde

3D Bouwteam zorgt bij uw bouwwerken voor de projectcoördinatie in Waregem of Kortrijk. Met meer dan 15 jaar ervaring hebt u in ons een betrouwbare partner gevonden. Alle werken worden door ons van nabij opgevolgd, gecontroleerd en, indien nodig, ruim op tijd bijgestuurd.

Coördinatie van uw project

Ieder bouwproject start met een grondige voorbereiding. Omdat uw budget belangrijk is voor ons, nemen wij ook ruim de tijd om offerteaanvragen te versturen en de nodige prijsvergelijkingen op te maken. Daarna storten wij ons op de opmaak van de planning, waarna de verdere fasen van de projectcoördinatie doorlopen kunnen worden en de echte bouwwerken van start gaan.

Onze realisaties

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op de diensten van 3D Bouwteam uit Waregem. Onze realisaties bestaan uit projecten voor industrie, particulieren en ook winkelpanden. Neem zeker eens een kijkje in onze uitgebreide fotogalerijen. Zo kunt u zelf oordelen over het vakmanschap van 3D Bouwteam.

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd om uw bouwproject, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, te laten coördineren door 3D Bouwteam? Excellente keuze! Neem vandaag nog contact op voor uw bouwwerken. We beantwoorden met plezier al uw vragen en stellen voor u een vrijblijvende offerte op maat op.