Realisaties van bouwprojecten voor particulier en bedrijf

Al meer dan 15 jaar is 3D Bouwteam een ware autoriteit in bouwwerken en projectcoördinatie. Talrijke realisaties in Waregem, Kortrijk en omstreken hebben wij op onze naam staan. Steeds resulteerde het vakmanschap van onze aannemers in bouwwerken waar we zelf fier op zijn.

Realisatie van uw bouwproject

Bij 3D Bouwteam uit Waregem staan wij in voor de realisatie van het bouwproject. Of het nu een nieuwbouw, renovatie of uitbreidingswerken betreft, wij kijken er steeds naar uit om samen met u de uitdaging aan te gaan. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en industriële sectoren kunnen op ons een beroep doen.

Zo hebben wij al tal van burelen en winkelpanden op onze naam staan. Ook met de belangrijke machinefunderingen en complexe betonwerken hebben wij de nodige ervaring, net zoals met grond-, riolerings- en omgevingswerken.

Projectcoördinatie

Bij 3D Bouwteam kunt u uw bouwproject in volle vertrouwen uit handen geven. Wij staan in voor een totaalrealisatie. Van prijsvergelijkingen tot de bouwwerken zelf, tijdens de volledige projectcoördinatie kunt u op beide oren slapen.

Contacteer ons

Wilt u een beroep doen op het vakmanschap van de mensen van 3D Bouwteam? Neem dan vandaag nog contact op met al uw vragen over uw bouwwerken. We bekijken graag met u de mogelijkheden en stellen gratis en vrijblijvend een offerte voor uw project op.